Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

De effectiviteit van Daikin luchtreinigers tegen het coronavirus en andere virussen

 

Het gerenommeerde Franse laboratorium Institut Pasteur de Lille concludeert uit zijn testen dat de luchtreinigers van Daikin in 2,5 minuten meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E elimineren*.

Geteste efficiëntie tegen het coronavirus

Als specialist op het vlak van luchtkwaliteit ziet Daikin het als zijn missie om innovatieve oplossingen te bieden en verkoopt het al meer dan 45 jaar luchtreinigers. Daikin luchtreinigers en gepatenteerde luchtreinigingstechnologie, die ook in andere Daikin-toestellen wordt aangewend, hebben hun efficiëntie tegen luchtvervuiling en tegen seizoensgebonden pollen en virussen al geruime tijd bewezen.

Om de efficiëntie van zijn technologie als claim te bekrachtigen, liet Daikin Europe N.V. zijn luchtreinigers door het Franse laboratorium Institut Pasteur de Lille testen en certificeren. Het is nu formeel bewezen dat de Daikin-modellen in 2,5 minuten meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E elimineren. Dat is een belangrijk resultaat.Het instituut heeft tevens de luchtreinigers getest op hun efficiëntie tegen H1N1, het virus dat  seizoensgriep veroorzaakt. Onder dezelfde testomstandigheden concludeert het Institut Pasteur de Lille uit zijn studie dat de Daikin-luchtreinigers meer dan 99,93% van dit H1N1-virus in 2,5 minuten elimineren. Dit toont aan dat deze units ook erg effectief zijn in het bestrijden van de griep.

 

Institut Pasteur de Lille heeft de efficiëntie van Daikin-luchtreinigers tegen respiratoire virussen geëvalueerd | Daikin

Back To Top
Zoeken