Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Airconditioning: De Warmtepomp

De warmtepomp bezit een warmtewisselaar en deze geeft warmte af aan diverse leidingen in uw huis. Denk aan de vloerverwarming en de radiators. Gas komt er niet meer aan te pas. Vandaar dat men kan zeggen dat het gebruiken van een warmtepomp duurzaam is.

Het vervangen van een cv ketel door een warmtepomp is prima te doen. De warmtepomp is een volwaardig alternatief om uw hele huis te verwarmen. Mits uw verwarmingssysteem geschikt is. Ook verkoeling is goed te doen en geen enkel probleem voor een warmtepomp. Een warmtepomp kan uw hele huis voorzien. Bij een airconditioning is dat anders. Daar heeft u voor elke ruimte een eigen aircosyteem nodig. Zeker een groot voordeel van een warmtepomp.

Zomermaanden
Een warmtepomp gebruikt geen gas, maar wel elektriciteit. In de zomer voert de warmtepomp de warmte naar buiten af. Dat heeft overigens wel gevolgen voor uw elektrorekening. Die loopt iets op.

Wintermaanden
Ook in de winter haalt de warmtepomp warmte energie uit lucht, water en bodem. Tot  -20°C onttrekt de wartmtepomp warmte om u de energie te leveren. De koude lucht komt in contact met een vloeistof die altijd kouder is als de buitenlucht. In deze koude maanden moet de pomp harder werken . Verbruikt meer energie. Het rendement is lager. Maar nog steeds hoger als een HR-ketel.

Let op. Ook hier weer. Uw verwarmingssysteem moet wel geschikt zijn.

Toepassingen en voordelen:

  • Minder CO₂-uitstoot.
  • Verwarmen en koelen
  • Klaar voor de toekomst
  • Weinig onderhoud

Extra accessoires voor uw airco:

Voor al onze buitenunits leveren wij ook een mooi extra accessoire. Een prachtig vormgegeven en duurzaam geproduceerde cover. Deze wordt over de buitenunit geplaatst waardoor alles nog geluidsvriendelijker wordt. En het ziet er tevens erg mooi uit. Het oog wil ook wat. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Reduceert het geluid van de buitenunit nog iets extra
  • Mooie vormgeving. Ziet er super uit
  • Beschermt de buitenunit voor weersinvloeden
  • Voor elk type bestaat een cover
  • Duurzaam geproduceerd

Aircoworld is sterk in:

Klantgerichtheid

Bij Aircoworld staat u als klant, altijd centraal

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner die zich richt op het ‘in 1 x goed-principe’.

Betrokkenheid

Onze werknemers voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Up-to-date

Onze werknemers worden continue bijgeschoold met de nieuwste techniek.

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van de warmtepomp.

aircoworld-wist-u-dat-nieuw4
Wist u dat...

… een warmtepomp werkt op duurzame en hernieuwbare energie. Hij haalt namelijk gratis warmte uit de buitenlucht. En hij levert zowel ruimteverwarming als warm tapwater. De werking: Afvoergas wordt afgekoeld, waarbij
waterdamp condenseert. De energie die op deze manier vrijkomt, wordt gebruikt als verwarmingsbron.

Back To Top
Zoeken