Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Onze black friday duurt 2 maanden!

Het is weer zover. Onze jaarlijkse Aircoworld winter-aanbieding staat voor u klaar. Dit jaar hebben we extra voordelig uitgepakt. Niet 5% maar zelfs 10% korting bij een bestelling bij Aircoworld in de maanden december en januari.

Twee maanden korting
Let op deze kortingsactie is alleen gelding gedurende de maanden december 2021 en januari 2022. De uitgelezen kans om een mooie airco aan te schaffen. U maakt nu  ruim van te voren een passende afspraak bij ons voor de levering hiervan. Geen lange wachttijden. En u weet het. De zomer is er weer voordat u er erg in hebt. Tevens kunt u ook met de airco uw huis verwarmen. Als je een systeem voor airconditioning kiest, wil je een installatie die meer doet dan enkel de lucht koelen. Een hedendaags aircosysteem schept een perfect binnenklimaat. State of the art airconditioners kunnen zelfs irriterende stoffen, zoals stuifmeel, filteren.

  • Het is mogelijk om op 1 buitenunit meerdere binnenunits aan te sluiten. Elke airco kun je apart aansturen, voor een optimale temperatuur in elke kamer.
Dit is een tijdelijke winter-aanbiedingDeze winteraanbieding is geldig van dec 2020 t/m jan 2021Wees er snel bij want...Op = OP

Voordelen van deze aanbieding zijn:

  • 10% korting op totale aanschafprijs
  • Ook direct te gebruiken voor duurzaam verwarmen!
  • U bent direct klaar voor de zomer 2022
  • Ruime keuze uit nieuwste modellen
  • Garantie bij periodiek onderhoud van meerdere jaren

Onze eenmalige aktieprijs

U ontvangt een korting van 10% op de aanschafprijs. Mits u in december 2021 of januari 2022 bij Aircoworld een bestelling plaatst.  Twee maanden fantastische korting is mooi meegenomen.

- 10 %

Back To Top
Zoeken