Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Airconditioning: het satelliet model

Het systeem van satelliet airconditioning is kenmerkend, omdat het niet opvalt in de ruimte zelf. De binnenunit is weggewerkt in het plafond waardoor enkel het rooster zichtbaar is.

Satelliet airconditioning wordt vooral toegepast in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Voor wat betreft de roosters zijn er variaties mogelijk met betrekking tot de vormgeving. Het systeem van satelliet airconditioning wordt ingebouwd in het plafond en wordt onderling verbonden met de centrale airconditioning door eventueel gebruik te maken van een luchtkanaalsysteem.

Een satelliet model airconditioning is een airco voor diegene waar afwerking optimaal moet zijn en zo min mogelijk moet opvallen. Men ziet vaak alleen roosters in de ruimte die gekoeld moet worden en er is verder niets te zien daar alles is weggebouwd buiten het gezichtsveld om. De bediening gaat heel gemakkelijk via een gebruiksvriendelijke afstandsbediening

Toepassingen en voordelen:

  • Onopvallend. Is weggewerkt.
  • Centrale airconditioning die verbonden is met slangen
  • Discreet en stil
  • Lage luchtsnelheid waardoor haast niet voelbaar

Extra accessoires voor uw airco:

Voor al onze buitenunits leveren wij ook een mooi extra accessoire. Een prachtig vormgegeven en duurzaam geproduceerde cover. Deze wordt over de buitenunit geplaatst waardoor alles nog geluidsvriendelijker wordt. En het ziet er tevens erg mooi uit. Het oog wil ook wat. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Reduceert het geluid van de buitenunit nog iets extra
  • Mooie vormgeving. Ziet er super uit
  • Beschermt de buitenunit voor weersinvloeden
  • Voor elk type bestaat een cover
  • Duurzaam geproduceerd

Aircoworld is sterk in:

Klantgerichtheid

Bij Aircoworld staat u als klant, altijd centraal

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner die zich richt op het ‘in 1 x goed-principe’.

Betrokkenheid

Onze werknemers voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Up-to-date

Onze werknemers worden continue bijgeschoold met de nieuwste techniek.

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van airconditioning.

aircoworld-wist-u-dat-nieuw2
Wist u dat...

… het satellietmodel dankzij zijn compacte afmetingen geschikt is voor montage boven een systeemplafond en in smalle ruimtes. Hierdoor zijn alleen de roosters zichtbaar. Ook een zolder is geschikt. De airco is centraal gelegen en maakt gebruik van buizen om de diverse ruimtes van een heerlijk klimaat te voorzien. Alleen de roosters zijn echt zichtbaar.

Back To Top
Zoeken