Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Aircoworld: Airconditioning voor particulier en zakelijk gebruik.

Aircoworld is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij in de meeste gevallen de meest ideale installatie voor uw situatie leveren. Aircoworld heeft een team van adviseurs in dienst die u perfect kunnen adviseren op het gebied van airconditioners. Service verlenen aan uw installatie doen wij uiteraard ook zelf. Wij zijn onderdeel van Hoogland Koeltechniek BV uit Hilversum.

Advies op maat

Middels het uitvoeren van een “klimaatscan” wordt de installatie met u bepaald. De keuze van het toe te passen systeem is afhankelijk van verschillende factoren die van invloed zijn op de ruimte die geconditioneerd moet worden. Allereerst wordt er berekend welk koelvermogen de apparatuur moet kunnen leveren. Daarna worden de mogelijkheden van de diverse systemen en toepasbaarheid met u besproken.

AIRCOWORLD LEVERT
  • Airconditioning met Energielabel A/A, zuinig bij koelen en verwarmen
  • Alle merken single- en multisplit airconditioners
  • Particulier en zakelijk
  • Onderhoudsplan
  • Uitgebreide service
  • Wand-, Plafond-, Vloer-, Satellietmodellen (hotelsystemen)
  • Verse lucht installaties (LBK)
  • Serverruimte-koeling

Aircoworld: Nummer 1 in service!

Een storing aan uw airconditioning is vervelend en komt meestal onverwachts. 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar om service te kunnen verlenen op de momenten dat u het nodig heeft. Ons storingsnummer is: 035 – 621 40 70

Innovatief
Airconditioning is continue in beweging. Net als de techniek is Aircoworld hierin meegegroeid. Wij stellen ons continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek zodat u kunt profiteren van de laatste kennis en aanbod van producten.

Milieu, veiligheid, energiebesparing en gezondheid
Voor ons staan gezondheid, milieu, veiligheid en energiebesparing in een hoog vaandel. “De mens” staat hierbij centraal en onze installaties en producten helpen u bij de uitvoering van uw werk en het optimaal ervaren van uw woongenot. Met dit als uitgangspunt adviseren wij u op uw werkplek en bij u thuis.

Gecertificeerd
Natuurlijk zijn onze technici STEK en CFK gecertificeerd en werken zij volgens de PED en VCA richtlijnen.

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van airconditioning.

aircoworld-wist-u-dat
Wist u dat...

…uit onderzoek blijkt dat de luchtkwaliteit op kantoor soms tot 100 keer slechter is dan in de open lucht? Dat komt door te veel isolatie en te weinig ventilatie. Deze zorgen voor ‘dode’ lucht, waarin huisstof, schimmels, virussen, bacteriën en zelfs schadelijke chemische stoffen zich ophopen. Als we ademhalen, nemen onze longen microscopisch kleine deeltjes hiervan op.

Back To Top
Zoeken