Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Aircoworld Winteraanbiedingen dec-jan

Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen voor elke situatie u een oplossing bieden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten typen airconditioning. Zowel zakelijk als industrie, zorgsector, winkelbedrijven en consument enz. Proces- en comfortkoeling!

Leveringen

Aircoworld levert “klimaat op maat”. Aircoworld heeft een team van adviseurs en monteurs in dienst die u perfect kunnen adviseren op het gebied van airconditioning, ventileren, verse lucht behandeling. Wij lopen warm, zodat u koel kunt zitten.

Dit zijn momenteel onze airco aanbiedingen

Onze black friday duurt 2 maanden!

Aanbieding

Het is weer zover. Onze jaarlijkse Aircoworld winter-aanbieding staat voor u klaar. Dit jaar hebben we extra voordelig uitgepakt. Niet 5% maar zelfs 10% korting bij een bestelling bij Aircoworld in de maanden december en januari. Twee maanden korting Let op deze kortingsactie is alleen gelding gedurende de maanden december 2021 en januari 2022. De uitgelezen kans om een mooie…

Gaan naar aanbeiding

De effectiviteit van Daikin luchtreinigers tegen het coronavirus en andere virussen

Geen categorie

  Het gerenommeerde Franse laboratorium Institut Pasteur de Lille concludeert uit zijn testen dat de luchtreinigers van Daikin in 2,5 minuten meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E elimineren*. Geteste efficiëntie tegen het coronavirus Als specialist op het vlak van luchtkwaliteit ziet Daikin het als zijn missie om innovatieve oplossingen te bieden en verkoopt het al meer dan 45…

Gaan naar aanbeiding
AIRCOWORLD HEEFT REGELMATIG AANBIEDINGEN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van airconditioning.

aircoworld-wist-u-dat-nieuw4
Wist u dat...

… uit onderzoek blijkt dat astmatische of allergische kinderen veel meer last krijgen van hun aandoening als zij vaak zijn blootgesteld aan uitlaatgassen van bijvoorbeeld vrachtverkeer? Ook heeft luchtvervuiling negatieve invloed op de longontwikkeling van kinderen.

Back To Top
Zoeken