Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

De Aircoworld werkwijze

Aircoworld levert alle klimaattechnische oplossingen door toepassing van Airconditioning, ventilatie en verse lucht-behandeling en biedt particulieren en bedrijven een betaalbare oplossing om een aangenaam en gezond binnenklimaat te garanderen.

Nummer 1 in service!
7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar om service te kunnen verlenen op de momenten dat u het nodig heeft. Om u bovendien op elk gewenst moment goed te kunnen ondersteunen, werken wij vanuit rayons met een vaste kern aan goed opgeleide en ervaren koeltechnici.

Innovatief

Airconditioning is continue in beweging. Net als de techniek is Aircoworld hierin meegegroeid. Wij stellen ons continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek zodat u kunt profiteren van de laatste kennis en aanbod van producten.

Milieu, veiligheid, energiebesparing en gezondheid


Voor ons staan gezondheid, milieu, veiligheid en energiebesparing in een hoog vaandel.
“De mens” staat hierbij centraal en onze installaties en producten helpen u bij de uitvoering van uw werk en het optimaal ervaren van uw woongenot. Met dit als uitgangspunt adviseren wij u op uw werkplek en bij u thuis.

Aircoworld is sterk in:

Klantgerichtheid

Bij Aircoworld staat u als klant, altijd centraal

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner die zich richt op het ‘in 1 x goed-principe’.

Betrokkenheid

Onze werknemers voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Up-to-date

Onze werknemers worden continue bijgeschoold met de nieuwste techniek.

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van airconditioning.

aircoworld-wist-u-dat
Wist u dat...

… het voor een goede ventilatie niet voldoende is om een tijdje het raam open te zetten? Na een half uurtje is de frisse lucht verdwenen en hopen vocht en andere stoffen zich weer op. Dat kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties.

Back To Top
Zoeken