Skip to content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijfondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl
AIRCOWORLD LEVERT ADVIES,
ONTWERP, INSTALLATIE EN BEHEER
VAN UW AIRCOSYSTEEM
Wij verkopen en installeren zelf diverse systemen op het gebied van airconditioning. Het adres voor een compleet airco pakket.

Wandmodel

Voor kleinere kantoren, winkels, woningen.

Plafondmodel

Wordt veelal gebruikt in grote langwerpige ruimten.

Vloermodel

Past onderaan een muur en venster en ruimte met glas.

Satellietmodel

Geschikt voor diegene waar afwerking optimaal moet zijn.

Cassettemodel

Geschikt voor een verlaagd plafond met mooie afwerking.

Warmtepomp

Voor ecovriendelijk gebruik.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van airconditioning.

Aircoworld: Airconditioning voor particulier en zakelijk gebruik.

Welkom bij Aircoworld
Aircoworld is een gevestigde naam binnen de airconditioning branche. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Bij Aircoworld kunt u terecht voor vele uiteenlopende klimaatbeheersingssystemen. Wij leveren en installeren diverse systemen op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling en warmtepompen

Geen verassingen
In overleg komen wij graag op locatie kijken om samen met u de installatie mogelijkheden door te spreken. Wij voeren dan een gratis klimaatscan voor u uit. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Service 24/7
Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie met onze 24-uur onderhoudsservice en storingsdienst. Wij zijn bereikbaar op 035-621 9555.

ONZE PARTNERS
Aircoworld-arco-sfeer03

We zijn goed en goedkoop.

Maar we zijn geen prijsvechter. Wij voeren bewust A-merken. Wij willen graag kiezen voor kwaliteit en een lange termijnstrategie. Het klimaat in uw woning, winkel of kantoor bepaalt hoe prettig u er leeft en werkt en voor uw serverruimte is het van essentieel belang. Onnodige ‘reparaties’ willen we zo vermijden.

Om dat te bereiken heeft u een specialist nodig die weet welke factoren een rol spelen en welke oplossing het beste is in uw specifieke situatie. Aircoworld, als specialist in airconditioning, voorziet u in alle soorten ruimtes van de juiste klimaatbeheersing.

Neem contact met ons op
0
Jaar ervaring
0
Particulier & Zakelijk
0
Uur service
0
keuzemogelijkheden

OFFERTE AANVRAAGFORMULIER

Voordat wij airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw woning. U wilt tenslotte geen koeling, u wilt comfort.

Wat vindt u een prettig klimaat? Hoe is uw woning ingedeeld? Om welke ruimtes gaat het? Wat betekent dat voor het klimaat en voor het energieverbruik?
 De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren betekent een klimaat waar u zich letterlijk thuis bij voelt. Wij hebben de expertise in huis om al uw vragen te beantwoorden. Vraag nu een offerte aan met onderstaand formulier.

Back To Top
Zoeken