skip to Main Content

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vier ondernemingen. U kunt de website van desbeterffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 - 621 40 70 info@aircoworld.nl

Gratis brochure

Wij van AircoWorld, dochteronderneming van Hoogland Koeltechniek B.V. Vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten de juiste informatie te geven. Informeren, inspireren en activeren. Wij hebben om deze reden een gratis brochure gemaakt met informatie die handig is om te weten bij het aanschaffen van een airconditioning.

Wat moet je weten?
Wij krijgen regelmatig vragen over airconditioning. Simpele vragen maar ook veel technische vragen. we merken dat steeds meer mensen interesse hebben in hoe een airconditioning nou precies werkt. Wat het doet, waar je op moet letten etc. Wij hebben een mooie gratis brochure gemaakt waarin wij kort en bondig hebben opgeschreven hoe een airconditioning werkt en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een airco. Wij geven ook 6 gratis tips om het huis effectief te koelen met kleine maatregelen.

Verschillende soorten airconditioning.
Als je benieuwd bent naar de verschillende soorten airconditioning kan je hier verder kijken onder het kopje producten. Wij leggen hier elke installatie kort uit, hoe het werkt en waar deze installatie voor bedoelt is.

Verder wensen wij u ontzettend veel leesplezier en mocht u vragen hebben bel gerust!

Download hier de gratis brochure.

Back To Top
×Close search
Zoeken